SITEBEHEER     <=terug

Deze Internetsite is eigendom van de RK-parochie De Goede Herder, bisdom Rotterdam.
De site is een van de instrumenten om de kerkelijke en sociale activiteiten van de parochie te ondersteunen.

De parochie De Goede Herder is John Maris van VCS-computers te Schiedam, dankbaar voor de vriendelijke beschikbaarstelling van faciliteiten die deze website hebben mogelijk gemaakt.

De website is juni-juli 2013 gerealiseerd door Henry de Wolf, die tevens het webbeheer onder zijn hoede heeft. Te bereiken via e-mail: webbeheerder@goedeherderparochie.nl.

De site is sinds 1 september 2013 in de lucht. Op 1 december 2013 is de website officieel gelanceerd middels een artikel in het parochiemagazine Kerk aan de Waterweg.
Wij zouden het zeer op prijs stellen indien u eventuele opmerkingen, onjuistheden of aanvullingen zou willen doorgeven middels het hierboven genoemde e-mailadres.

Voor de hoofdstructuur van deze website, klik op: SITEMAP
(niet alle pagina's zijn op deze manier te benaderen!)

DISCLAIMER: Deze internetsite is met grote zorg samengesteld. U kunt hieraan echter geen rechten ontlenen. Parochie De Goede Herder te Schiedam, Vlaardingen, Maassluis aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site en de daarop verstrekte informatie.

<=terug